Bienvenida - Benvinguda

El Club Palindromista Internacional inicia en 2010 una nueva etapa con renovada ilusión y entusiasmo.
Bienvenid@s seáis, compositores, lectores y amantes de los palíndromos.

El Club Palindromista Internacional inicia el 2010 una etapa nova amb il·lusió renovada i entusiasme.
Sigueu benvinguts, compositors, palindromaires, lectors i amants dels palíndroms.

Allí lo camufla, mal fuma colilla.

Markos Gimeno

viernes, 4 de octubre de 2013

S-100 Y ENCUENTRO / S-100 I TROBADA

Joan Josep Isern es uno de nuestros socios más veteranos. Desde los primeros tiempos de singladura del CPI, nos ha seguido fielmente. Joan Josep no es palindromista pero sí un grandísimo aficionado a los juegos de palabras. Su especialidad son los anagramas, en ella brilla y transmite ingenio y fino sentido del humor. 
Cada vez que puede, acude a los encuentros, acompañado por Ana, escucha atentamente, observa, disfruta, toma nota de los palíndromos que le gustan, y luego escribe su crónica en su blog. En Totxanes, totxos i maons (es aparejador y parte de su vida estuvo dedicada al mundo de la construcción), uno de los pioneros, y que sigo habitualmente, desgrana todos sus intereses artísticos y culturales, principalmente literatura y música.
En esta ocasión, nos brinda el post "100 números de SEMAGAMES", donde habla del espléndido número 100 de Semagames, del encuentro y de algunos libros que allí descubrió.
Gracias Joan Josep y larga vida a nuestros fieles seguidores.


Jesús Lladó

Joan Josep Isern és un dels nostres socis més veterans. Des dels primers temps del CPI, ens ha seguit fidelment. Joan Josep no és palindromista però sí un grandíssim aficionat als jocs de paraules. La seva especialitat són els anagrames, on hi brilla i hi transmet enginy i un fi sentit de l'humor.
Cada vegada que pot, ve a les trobades, acompanyat per Anna, escolta atentament, observa, gaudeix, pren nota dels palíndroms que li agraden, i després escriu la seva crònica al seu bloc. A Totxanes, totxos i maons (és aparellador i part de la seva vida va estar dedicada al món de la construcció), un dels pioners, i que segueixo habitualment, desgrana tots els seus interessos artístics i culturals, principalment literatura i música.
En aquesta ocasió, ens brinda el post "100 números de SEMAGAMES", on parla de l'esplèndid número 100 de SEMAGAMES, de la trobada i d'alguns llibres que hi va descobrir.
Gràcies Joan Josep i llarga vida als nostres fidels seguidors.

Jesús Lladó

No hay comentarios:

Publicar un comentario