Bienvenida - Benvinguda

El Club Palindromista Internacional inicia en 2010 una nueva etapa con renovada ilusión y entusiasmo.
Bienvenid@s seáis, compositores, lectores y amantes de los palíndromos.

El Club Palindromista Internacional inicia el 2010 una etapa nova amb il·lusió renovada i entusiasme.
Sigueu benvinguts, compositors, palindromaires, lectors i amants dels palíndroms.

"¡Safari jamás! Oíd: Dios ama jirafas"

Carlos Nafarrate


sábado, 3 de marzo de 2012

TALLERS DE PALÍNDROMS A SÚRIA

La Biblioteca acull un taller de palíndroms dins del programa Municipi Lector

02 de Març de 2012. Ajuntament de Súria:
La Biblioteca de Súria va acollir dimarts passat, 28 de febrer, un taller de palíndroms que va anar a càrrec del palindromista surienc Pere Ruiz. El taller formava part de les activitats del programa Municipi Lector, i va ser organitzat amb la participació de la Biblioteca i l’Escola Municipal d’Adults.
L’acte va reunir prop d’una vintena de persones que van fer diferents exercicis de redacció de palíndroms, frases simètriques que es poden llegir d’esquerra a dreta o viceversa.

Pere Ruiz va explicar als assistents que els palíndroms, ja siguin verbals, gràfics o musicals, ’estan presents a tot arreu, i només cal saber-los veure’. Segons el palindromista surienc, l’atracció per aquestes frases està relacionada amb el fet que la simetria és ’equilibri i ordre’.

Al llarg d’aquest curs, el programa Municipi Lector portarà a terme diferents activitats per promoure el conreu dels palíndroms, amb la col·laboració de Pere Ruiz i altres especialistes en aquesta disciplina literària.

Pere Ruiz és president del Club Palindromista Internacional, i recentment va presentar a la Biblioteca de Súria el llibre ’¡Ajajá!’, que aplega una extensa selecció de la seva obra palindròmica en diferents llenguatges.

Més informació i imatges:
Biblioteca de Súria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario