Bienvenida - Benvinguda

El Club Palindromista Internacional inicia en 2010 una nueva etapa con renovada ilusión y entusiasmo.
Bienvenid@s seáis, compositores, lectores y amantes de los palíndromos.

El Club Palindromista Internacional inicia el 2010 una etapa nova amb il·lusió renovada i entusiasme.
Sigueu benvinguts, compositors, palindromaires, lectors i amants dels palíndroms.

"¡Safari jamás! Oíd: Dios ama jirafas"

Carlos Nafarrate


sábado, 29 de octubre de 2011

ELS PALÍNDROMS SERAN PROTAGONISTES DEL PROGRAMA "MUNICIPI LECTOR" D'AQUEST CURS A SÚRIA.


El programa Municipi Lector pretén fomentar la lectura a totes les edats, especialment entre els escolars. Súria és el primer municipi bagenc i un dels primers municipis catalans adherits al programa, una iniciativa promoguda pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCat) amb el suport del departament de Cultura de la Generalitat.


Entre les novetats del programa previstes per a aquest nou curs figuren tallers del prestigiós il·lustrador Gusti i activitats relacionades amb els palíndroms, a càrrec del surienc i president del Club Palindromista Internacional, Pere Ruiz, a més d’una presència destacada del programa en la propera diada de Sant Jordi. L’equip coordinador del programa Municipi Lector a Súria va celebrar el 13 d'Octubre de 2011 la seva primera reunió del curs 2011-12 al saló de sessions de la Casa de la Vila. Entre els participants es trobava la regidora d’Educació i Cultura, Ana Pérez, i representants de la Biblioteca de Súria i dels centres d’ensenyament participants (col·legis Francesc Macià, Mare de Déu de Montserrat i Sagrat Cor de Jesús, institut Mig-Món i Escola d’Adults). En la reunió també va prendre part el representant de l’equip coordinador del programa en el conjunt de Catalunya, Miquel Barea.


Les activitats relacionades amb els palíndroms, coordinades pel surienc Pere Ruiz, tindran l’objectiu de divulgar aquest particular exercici literari que consisteix en escriure frases i textos amb sentit que es llegeixen igual del dret i del revés. A més de la seva tasca creadora i divulgadora, Pere Ruiz ha publicat diferents reculls de palíndroms, un dels quals va ser presentat a Súria l’any 2009 dins del cicle ’Per Sant Jordi, llibres de casa’, organitzat per l’Ajuntament.


Podeu llegir tota la notícia a la web de l'Ajuntament de Súria:

http://www.suria.cat/default.php?idcanal=7&idcategory=33&idsubcategory=0&idgroup=&hist=1

No hay comentarios:

Publicar un comentario